Specialer

Hvilket gulv drømmer du om?

Vi har et bredt udvalg af gulve

Kvalitet, service og garanti – vi er specialister i gulve og garanterer dig et godt resultat.

Vi køber og leverer gulve via landets største indkøbsforening, Inbogulve. Derfor tilbyder vi markedets bedste priser og det absolut største udvalg inden for gulvløsninger.

Når det kommer til dit gulv, er den rigtige gulvløsning altid individuel. Der skal bl.a. tages hensyn til belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør samt økonomiske ønsker. Heldigvis kan du tage os med på råd. Vi giver altid en uvildig vurdering af, hvilke løsninger og produkter der egner sig bedst til netop dit projekt.

Vi er meget bevidste om at udvælge vores leverandører nøje. Derfor samarbejder vi kun med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, service, garanti og leveringssikkerhed. Det er din garanti for en professionel løsning.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB18).

Specialister i gulv i Aarhus og omegn

Er du interreseret i, at høre mere om gulve og de løsninger vi tilbyder, er du velkommen til at kontakte os. Vi har vores vante gang i og omkring Aarhus og kører gerne forbi dig til en snak om dine drømme og ønsker.

Tarkett-iQ-Megalit-Light-Grey-3390604-001-TK-03336

Køkkengulve

Tarkett-iQ-Surface-Contrast-Multi-21089084-Aquarelle-Rustic-Velvet-Blush-25915087-25918087-001-TK-03405

Badeværelse

unsplash-gulv-03

Trægulv

forbo_Marmoleum-real-authentic

Linoleum

Tarkett-iD-Mixonomi-Vintage-Wheel-Ivory-002-Milk-001-Clay-016-Rosewood-011-Liquorice-024-Kaluha-026-TK-01037

Boligvinyl

Har du brug for andre typer gulve?

Vi hjælper med at finde den ekspert du søger

Hvis vi ikke selv er eksperter på netop det gulv, du søger, hjælper vi med at finde den rette leverandør til dit næste gulvprojekt.

Vi tilbyder følgende gulvtyper via underleverandører:

epoxygulve-top

Epoxy

nora_gummigulve_36

Gummi

korkgulve2

Kork

sportsgulv_top2

Sport