Entreprise

Vi tilbyder totalløsninger, og vores fokus er på rådgivning, professionelt håndværk og kvalitet.

Entreprise og tømrerarbejde

Vi er kvalitetsbevidste og servicemindede

Hos A.I. Gulve tilbyder vi totalløsninger til private og erhverv indenfor gulventreprise – vi er erfarne entrepriseledere ligesom vi er specialister inden for gulv- og tømrearbejde.

Vores fokus er på rådgivning, service og tilfredshed, fordi vi ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse fra start til slut.

Vi er med helt fra tegnebrættet til overleveringen til sidst

Entreprise handler om, udover at levere et godt stykke arbejde, som kunden bliver glad for i mange år, at skabe en god proces og oplevelse hele vejen igennem.

Det er vigtigt for os at give vores kunder kvalitet, som en naturlig del af de totalløsninger, vi leverer. Det gælder både det færdige produkt såvel som håndværket.

Vi stiller med et kompetent team, der består af fagligt dygtige entrepriseledere, der foretager rådgivning, opmålinger m.v., samt af en række egne montører, der er uddannet inden for gulv- og tømrearbejde.

Vi har mange års erfaring som sparringspartner og rådgiver omkring ethvert professionelt projekt. Vi kan give jer den fornødne professionelle rådgivning, så jeres projekt har de bedste chancer for at blive en succes. Vi kan nemlig være med helt fra de første streger bliver tegnet til overleveringen til slut.

Cases

Se og lad dig inspirere af entrepriser, vi har lavet for andre

Efter at have været i branchen i mange år, er vi mere end godt klædt på til at varetage forskellige projekter store som små.

Se her og få et indblik i, hvad vi i tidens løb har løst af forskellige entrepriseopgaver.

Kontakt

Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit næste projekt

Har du spørgsmål sidder vores dygtige fagfolk klar til at hjælpe dig på vej.

Efter at have været i branchen i mange år, er vi mere end godt klædt på til at varetage dit projekt. 

Vi har vores faste udgangspunkt i og omkring Aarhus og kører derfor hurtigt og nemt ud til hele Østjylland.

Giv os et ring og lad os tale om, hvad vi kan gøre for dig.