Trægulve

Trægulve har altid været et populært gulvvalg, fordi de aldrig går af mode. Æstetikken, det naturlige udtryk samt den varme overflade gør nemlig trægulvet til en ægte klassiker.

Hvorfor vælge et trægulv?

Træ er et særdeles robust materiale som gulvbelægning. Og med den rigtige vedligeholdelse holder et trægulv sig flot og elegant i mange år. Et trægulv har også den fordel, at overfladen er behagelig og let fjedrende at gå på. Desuden føles overfladen sjældent kold, hvilket især i vintermånederne er utrolig rart.

Når du vælger trægulv, har du også mange muligheder for at personliggøre dit gulv. Trægulve kommer nemlig ikke bare i standardudgaver, da der er mange forskellige måder, hvorpå træsorter, plankebredder og overfladebehandlinger kan kombineres. Uanset om du ønsker et lyst, mørkt, blankt eller mat gulv, er det meste muligt at få, når der vælges trægulv.

Vi kan hjælpe dig med dit trægulv

Vi er leveringsdygtige inden for massive parket- og plankegulve, alle øvrige massive gulvtyper, lamelgulve og meget mere. Vi leverer specialløsninger til prestigebyggerier såvel som kvalitetsløsninger til boligbyggerier.
Giv os et ring og hør, hvad vi kan gøre for dig.