Om os

Med kompetence og erfaring gør vi jeres idé til virkelighed.

Hvem er vi?

Vores store erfaring kan komme dig til gavn

Vores kompetencer

Gennem mere end 35 år har A.I. Gulve leveret skræddersyede kvalitetsløsninger til både private og erhvervslivet. I den tid har vi udviklet vores kompetencer inden for gulve, tømrerarbejde og gardiner, hvorfor vi i dag udfører alle slags opgaver inden for de fagområder.

Vi henvender os til alle kundetyper – fra private hjem, mindre kontorer og butikker til større projekter indenfor både det private og det offentlige.

Vi tilbyder totalløsninger og vores fokus er på rådgivning, service og tilfredshed. Det er vigtigt for os at give vores kunder kvalitet, som en naturlig del af de totalløsninger vi leverer. Det gælder både produktet såvel som håndværket.

Teamet, der skal hjælpe jer, består af fagligt kompetente entrepriseledere, der foretager rådgivning, opmålinger m.v., samt af en række egne montører, der er uddannet inden for fagområderne.

Vi ser muligheder og løsninger

Med mange års erfaring står vi til rådighed som sparringspartner omkring ethvert professionelt projekt. Vi kan give jer den fornødne professionelle rådgivning, så jeres projekt har de bedste chancer for at blive en succes.

Før I tager nogle afgørende beslutninger, rådgiver vi jer, så I får en individuel løsning, der matcher jeres kreative, praktiske og økonomiske ønsker. Vi kan f.eks. hjælpe jer med kvalitets- og farveprøver, og sammen kan vi drøfte muligheder, der skaber unikke og spændende løsninger.

Vi arbejder projektorienteret med enhver opgave, således at alle faser af opgaven nøje planlægges inden opstart. Dermed sikrer vi, at løsningerne stemmer overens med jeres forventninger, og at arbejdet udføres professionelt inden for de givne tidsrammer.

I projekteringsfasen hjælper vi med at skabe det overblik, der gør det muligt at realisere projektets intentioner og derved gøre jeres idé til virkelighed.

Fortæl os om jeres tanker, idéer, eventuelle indretningsønsker og forventninger til slitage og levetid, og brug os til drøftelser, produktkombinationer samt drifts- og vedligeholdelsesspørgsmål.

Hos os må man gerne have høje forventninger!

samarbejde

Hos A.I. Gulve samarbejder vi med de bedste leverandører på markedet. Vi et selvstændigt ejet firma, men samarbejdet sikrer os absolutte fordele på pris, sortiment og kvalitet.

Udvælgelsen af leverandører er nøje afstemt efter kvalitet, priser, service, garantier og leveringssikkerhed. Og vi gør meget ud af at finde de helt rigtige samarbejdspartnere, som deler vores vision om at tilbyde vores kunder det bedste markedet har at tilbyde.

Historie

Firmanavnet A.I. stammer tilbage fra 1951, hvor Alfred Iversen startede op som farve- og tapethandler.

Senere kom gulvafdelingen til med gulvbelægninger og tæpper, og i 1981 blev A.I. Gulvmontering stiftet med Flemming Friis, som overtog gulvafdelingen og Alfred Iversen fortsatte med farve- og tapethandelen.

I 1989 overtog Flemming Friis hele gulvfirmaet og ændrede navnet til A.I. Gulve, og gardin- og afslibningsafdelingen kom løbende til.

I 2001 åbnede vi en Garant detailbutik i lokalerne på Skejbyvej i Århus Nord og blev samtidig medlem af kædesamarbejdet Inbogulve Erhverv.

I 2006 overtog Karl Phillippon, tidligere ansat hos Hustømrerne A/S, firmaet og tømrerafdelingen kom løbende til.

I juni 2009 flyttede vi fra lokalerne på Skejbyvej i Aarhus Nord til større og nyrenoverede lokaler på Sindalsvej i Risskov.

I forbindelse med flytningen lukkede vi Garant butikken ned. I stedet for har vi i dag indrettet et showroom i vores nye lokaler, som har åbent efter aftale. Her kan I få professionel rådgivning om vores produkter og blive inspireret til den rette løsning til jeres projekt.

Gulvbranchens bedste forsikring

Vi har udviklet en gratis forsikringsordning, der sikrer den enkelte bygherre mod mangler i den udførte gulventreprise.

Forsikringen dækker mangler ved udført entreprise og er således med til at give bygherren en ekstra sikkerhed for, at der ikke opstår ubehagelige situationer, hvis uheldet skulle være ude.

Helt konkret indeholder forsikringsordningen en:

Kautionsforsikring

Jf. bestemmelserne i AB18/ABT18 om, at der skal stilles en garanti på 15% i udførelsesperioden, 10% i det efterfølgende år og herefter 2% i de næste 4 år.