Vinylgulv

i Århus og omegn

Homogene vinylgulve og vinylfliser er særdeles modstandsdygtige og slidstærke

Vinyl er derfor løsningen, du skal vælge, hvis du ønsker et ekstremt holdbart gulv, som er let at holde, let at lægge og billigt at vedligeholde – og desuden har mange anvendelsesmuligheder. Med andre ord er vinyl et rigtig godt valg, både når det kommer til det økonomiske samt praktiske aspekt.

Hvorfor vælge homogene vinylgulve og vinylfliser?

Homogene vinylgulve og vinylfliser i høj kvalitet har intet behov for polish eller voks. Det skyldes en unik egenskab, der gør, at gulvets overflade ”genskaber” sig selv – hvilket fører flere fordele med sig. For det første reducerer det belastningen af rengøringspersonalet, fordi der fx ikke skal bruges tid og kræfter på at vokse og polere gulvbelægningen. Samtidig minimerer det også behovet for vand, opløsningsmidler og energi i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af gulvene. Alt i alt tilbyder vinyl konkurrencedygtige livscyklusomkostninger for din virksomhed.

Homogene vinylfliser og vinylgulve er velegnede i professionelle miljøer

Både i det offentlige og private stilles der høje krav til en gulvbelægnings holdbarhed og styrke. Homogen vinyl lever op til sådanne høje krav og er derfor særdeles velegnet – fx inden for erhvervsområder som sundhedspleje, uddannelse, detailhandel og industri.

Stort udvalg af farver og designs

Homogen vinyl findes i mange forskellige farver og designs. Det giver mulighed for, at gulvene kan blive en del af og reflektere virksomhedens sjæl. Vælg fx en farve, som støtter op om virksomhedens logo. Derved skaber man en ensartet linje hele vejen igennem.

Er du interesseret i at høre mere?

Giv os et ring og lad os sammen få en dialog om dine tanker og drømme.
Vi har vores vante gang i området omkring Aarhus og kører ud til kunder i hele Østjylland.