Gulvafslibning

i Århus og omegn

det er ikke altid nødvendigt at skifte gulv

gulvafslibning kan give dit gulv nyt liv

Vi udfører alle former for gulvafslibning samt professionel vejledning

En professionel gulvafslibning kan redde de fleste trægulve. Med fokus på kvalitet og service udfører A.I. Gulve alle former for gulvafslibning og genetablering af trægulve.

I over 35 år har A.I. Gulve udført gulvafslibninger til både private og erhvervslivet. Vi bruger kun de nyeste maskiner og bedste materialer, så gulvet får en flot finish og rummet et helt nyt udtryk.

A.I. Gulve i Aarhus er din garant for et fleksibelt og seriøst samarbejde. Vi følger altid op på aftaler og leverer altid til aftalt tid, så vi ikke forsinker et eventuelt større renoveringsprojekt.

Meget mere end en gulvafslibning

Vores gulvafdeling har både en tømrer og en maler ansat, så vi favner bredt og kan derfor udføre mange andre opgaver, som har tilknytning til gulvafslibning.

Inden gulvafslibningen tilbyder vi professionel vejledning, så vi sammen finder den mest optimale løsning. Det kan bl.a. være gode råd om lak, lud, olie og sæbe samt den bedste vedligeholdelse af trægulvet.

Efter vores gulvafslibning stopper vores arbejde ikke. A.I. Gulve står altid til rådighed for råd og vejledning – også længe efter, at projektet er afleveret.

Gulvafslibning i hele århus og østjylland

Vi har vores faste udgangspunkt i Risskov, Aarhus, og kører ud til hele nærområdet i og omkring Østjylland.

Er du interesseret i at høre mere om DINE MULIGHEDER MED GULVAFSLIBNING?

Vi tager gerne en dialog om dine tanker og visioner. Kontakt os og lad os hjælpe dig godt i gang.