Udvendig Solafskærmning

I Århus og omegn

Hvilke gardiner drømmer du om?

Vi har en løsning til dit behov

Kvalitet, service og garanti – vi er specialister i gardiner og garanterer dig et godt resultat.

Få styr på indeklimaet og lysindfald med udvendig solafskærmning.

Et evigt tilbagevendende problem på de fleste kontorer er de temperaturudsving, som solen skaber. Samtidig oplever mange, at det er umuligt at se noget på en computerskærm, når solens lys reflekteres ind i rummet. Med en effektiv solafskærmning kan I få styr på både indeklima og lysindfald.

De fleste virksomheder oplever både en øget effektivitet og en større grad af medarbejdertilfredshed efter montering af en professionel solafskærmningsløsning. Løsningerne er mangfoldige og tilpasses til hver enkel bygning.

Acrimo Facadepersienne

Facade-persienner

Læskærm Acrimo

Læskærme

acrimo-6200

Markiser

STORT UDVALG AF Motoriserede løsninger

Vi tilbyder naturligvis også motoriserede løsninger, der gør din markise- eller screenløsning endnu mere funktionel. Lad fx din markise køre ud automatisk, når solen skinner, eller lad den køre ind, så snart det blæser.

Alle typer af gardiner og indvendig solafskærmning kan fås som en motoriseret løsning. Vi samarbejder med branchens største og mest anerkendte leverandører, hvorfor vi tilbyder de bedste og mest fleksible løsninger.

Vi kommer gerne på besøg i jeres virksomhed for at give et uforpligtende tilbud på en eller flere typer af løsninger. Der er masser af muligheder, og vores kompetente fagfolk giver dig den rette rådgivning.

VI HAR MANGE ÅRS ERFARING MED OPSÆTNING AF SOLAFSKÆRMNING I ÅRHUS OG OMEGN

Med vores faste base i Risskov, servicerer vi kunder i nærområdet omkring Århus, men vi kan også hurtigt rykke ud til kunder i hele Østjylland.