Villa i Havrevangen

Ebeltoft

Mangler du inspiration til dit projekt?

Stilfuld arkitektur i kuperet terræn

A.I. Gulve har udført gulv- og tømrerarbejde på denne spændende villa beliggende i kuperet terræn. Denne fuldmuret villa er tegnet af arkitektfirmaet X-Plan. Villaen er “skabt” til grunden og bygget i forskudt plan så den smyger sig langs skåningen på grunden. Ligeledes har villaen integreret garage, og derved udnyttes kvadratmeterne på grunden optimalt.

De store panoramavinduer fra Velfac giver et smukt lysindfald i rummene og man får følelsen af, at kigge fra en udsigtspost ud over by, vand og landskab. Mellem indgangspartiet og stuen er der isat en hvid glasskydedør, så man fra gadesiden ikke kan se direkte ind i stuen. Denne løsning understreger huset minimaliske og stilfulde indretning og samtidig bibeholdes privatlivets sfære.

Der er ligeledes monteret egetræsplanker fra Kährs, som har et flot sammenspil med de vandskurede vægge, og der er opsat akustik gipslofter, som absorberer lyden og derved giver en optimal rumakustik. Disse materialevalg danner et harmonisk sammenspil for det kvalitetsbevidste øje, som hele villaen bærer præg af.

Har du fundet inspiration til dit næste projekt?

Vi står klar til at hjælpe dig