Villa Frost

Mangler du inspiration til dit projekt?

Moderne og stram arkitektur

I 2009 har vi bygget denne moderne og minimalistiske villa tegnet af Cebra Arkitekter fra Aarhus. Villaen er opført med fladt tag og i sandfarvede hårdbrændte mursten. I alle villaens indhak er pudset sort, dette giver et levende nuancespil i facaden. Ved indgangspartiet er der valgt en markant jernsøjle i limegrøn som skaber en farverig kontrast til resten af villaens dæmpede farver.

Indvendigt går denne stramme arkitektur igen og her er der lagt stor vægt på åbenhed og lys samt masser af rummelighed til familielivet. Stuen skaber sammen med det store køkken-alrum familiens centrum. De to rum er adskilt af en midtermur, som på hver side har skydedøre i glas. Dette gør, at der stadig er visuel kontakt mellem de to rum. Ligeledes er der fra stue mod kontor kig gennem den integreret brændeovn, som igen understreger villaen “luftige” indretning og ikke mindst opfylder familiens ønske om plads til familieliv og tilstedeværelse.

Resten af villaens rum lige fra badeværelser til børneværelser til gangarealer oser ligeledes af minimalisme, tidløst design og indretning.

Har du fundet inspiration til dit næste projekt?

Vi står klar til at hjælpe dig