Åbyen

Grenå

Mangler du inspiration til dit projekt?

13 eksklusive boliger

Opførelse af 13 eksklusive boliger i banebrydende arkitektur i Åbyen, Grenå. Å-husene er moderne og unikke arkitekttegnede villaer, der ligger på en kunstig ø midt i Grenå med udsigt til bytorvets liv og åens løb. Denne unikke bydel kombinerer naturens kvaliteter og byens komfort med en enestående og absolut fantastisk beliggenhed i et visionært boligområde.

For at udnytte boligarealet maksimalt er boligerne på to etager, hvor de enkelte dele er forskudt i forhold til hinanden, så der opstår nicher med terrasser og altaner til udendørs ophold og oplevelse. Forskydningerne skaber ”lommer” i facaderne, der set udefra giver et let og æstetisk visuelt indtryk. Nicherne vender både mod bytorvet og mod åen og haven, så begge kvaliteter kan opleves og nydes i den enkelte bolig, ligesom det giver et godt lysindfald fra flere verdenshjørner.

Fra boligerne er der direkte udgang til haven og de nære omgivelser omkring åen.

A.I. Gulve har udført gulv- og tømrerarbejdet, og ligeledes har vi stået for køkkenmonteringen og de udvendige altaner og værn. Bygherre har valgt Haro egetræsplanker som har et smukt nuancespil i lyset af de store Velfac vinduer.

Har du fundet inspiration til dit næste projekt?

Vi står klar til at hjælpe dig